Dormitoare, dresinguri

La Sho Mob Design executam mobila dormitor la comanda, mobila care trebuie sa fie odihnitoare, confortabila, lipsita de stridente, de inghesuiala. Te putem ajuta sa obtii acest confort prin proiectarea si realizarea unui mobilier de dormitor la comanda.

Orice ansamblu de mobila dormitor este alcatuita din pat simplu sau dublu care poate fi prevazut cu sertare laterale de depozitare culisante, noptiere, dulap (dressing) cu usi glisante care poate fi prevazut cu oglinzi chiar pe toata suprafata dand senzatia de spatialitate, comoda TV.

Patul, piesa cea mai importanta a oricarui mobilier de dormitor, trebuie sa fie incapator, dar nu excendentar, cu sau fara sertare de depozitare. Dulapul sau dressing-ul din dormitor trebuie sa fie bine plasat, compartimentat cat mai eficient si usor accesibil, astfel incat, sa ofere un spatiu amplu de depozitare pentru haine si lenjerie.

Informații adiționale

Galerie de imagini:

Click aici pentru a vedea o parte din lucrarile noastre

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.
Detalii Accept Refuz