Bucatarii

Nu există un alt spaţiu mai preferat şi mai atrăgător decît camera de bucătărie pentru orice femeie care se respectă. Mobila de bucătărie de la Sho Mob Design, pune în valoare calităţile şi preferinţele femeii. Prin Mobila noastră, noi ştim cum să combinăm utilul cu plăcutul printr-un singur produs. 

Diversitatea materialelor utilizate (pal, mdf sau lemn masiv) ne ofera libertatea de a crea modele de bucatarii in stiluri diferite cu un design special.

Plecand de la faptul ca ne petrecem din ce in ce mai putin timp in bucatarie, este evident ca fiecare model de mobilier bucatarie - inca din faza de proiectare - trebuie conceput in asa fel incat sa "raspunda" rapid cerintelor, indiferent ca este vorba de savurat cafeaua de dimineata, de gatit sau servit masa cu familia. Cu alte cuvinte, mobilierul nu trebuie sa fie voluminos, dar in acelasi timp sa fie incapator ca sa nu-ti dea senzatia ca te sufoca..

Vezi mai multe poze

Informații adiționale

Galerie de imagini:

Click aici pentru a vedea o parte din lucrarile noastre

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.
Detalii Accept Refuz