Mobilier baie

Baia este camera in care noi devenim noi insine. Dupa o zi grea de munca, in baie noi ne recapatam puterile, ne ralaxam, iar cateodata devenim si cantareti. Puneti-va in functiune toata imaginatia pentru a crea un spatiu doar pentru Dvs., dincolo de conventional. Alegeti mobila la comanda pentru baie, in cele mai diverse culori si configuratii.

Colectiile de mobila de baie pe care vi le propunem, sunt diferite din punctul de vedere al designului, insa toate au in comun calitatea, abordarea cu mare atentie a detaliilor, fara sa piarda din vedere aspectul practic al mobilei de baie. In fiecare colectie de mobila puteti alege diverse marimi, materiale, culori si accesorii de baie. 

Sho Mob Design iti pune la dispozitie o gama larga de piese de mobilier pentru baie la comanda si, pentru ca sunt la comanda, gama noastra de produse poate fi oricand modificata si adaptata nevoilor dumneavoastra

Informații adiționale

Galerie de imagini:

Click aici pentru a vedea o parte din lucrarile noastre

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.
Detalii Accept Refuz