Livinguri

Livingul este zona unde dupa o zi plina ne relaxam privind la televizor, unde putem primi un prieten , unde aniversam ziua de nastere a unuia din membrii familiei , unde putem juca o partida de sah cu juniorul familiei cat si multe altele activitati.  Din toate aceste motive mobilierul pentru camera de zi va trebui sa asigure un climat specific va trebui sa asigure acea libertate in miscare in camera fara a aglomera dar pastrand totusi spatiile necesare de depozitare .

Sho Mob Design, prin experienta acumulata va poate ajuta in proiectarea , executarea si montarea mobilierului dumneavoastra pentru living la comanda.

In realizarea la comanda a mobilierului dumneavoastra pentru living putem utiliza cele mai novatoare solutii tehnice, materiale, accesorii cat si elemente clasice ce si-au dovedit calitatile de-a lungul vremii.

Mobila pentru living executata la comanda se poate realiza folosind PAL melaminat, MDF laminat, MDF infoliat, MDF lacuit, Fronturi si elemente decorative din lemn masiv , sticla, aluminiu toate intr-o diversitate de culori ce dau viata mobilierului dumneavoastra, asigura eleganta, rafinament sau poate umple camera de veselie .

Pot fi montate sisteme de iluminat cu lumina calda ce vort crea un climat de intimidate sau prin utilizarea benzilor LED colorate programabile putem crea atmosfera specifica cluburilor.

Mobila pentru living prin conceptie si realizare poate asigura un trend modern High Tech specific vremurilor noastre sau ne poate purta in timp cu un iz classic, antichizat plin de rafinament si caldura.

Informații adiționale

Galerie de imagini:

Click aici pentru a vedea o parte din lucrarile noastre

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.
Detalii Accept Refuz